Ik heb een visie! Een visie voor het jaar 2023.

Ik wil graag met een groep vrouwen het verschil gaan maken in online zichtbaar zijn. Ik wil het op een manier doen die anders is dan dat er nu al bestaat. Ik wil het doen op mijn manier. Op een manier die inspireert en motiveert. Op een manier die raakt en breekt. Op een manier die ervoor zorgt dat jij gaat doen waar je van droomt.

Ik wil je meenemen in de reis die ik heb gemaakt en samen met jou nogmaals de stappen doorlopen. Samen met jou en een groep like minded vrouwen. Vrouwen met dezelfde struggles en dezelfde idealen.  Want ik geloof in de kracht van samen.

 

Samen leren, samen oefenen, samen proberen, samen successen behalen.

In de samenwerking die ik tot nu toe heb gehad met vrouwen merk ik nog te vaak dat er nog weinig basis kennis is. Basis kennis van bestaande tools, basiskennis over contentmarketing, Basiskennis over videocontent en basis kennis van Instagram in het algemeen. En dit zorgt ervoor dat jij niet de stappen kunt gaan maken waar je wel naar verlangt. Het zorgt ervoor dat je steeds blijft hangen, dat je frustratie ervaart, dat je gedemotiveert raakt en het je groei sitl zet. Zonde zo zonde. Want de wil is er wel.Jij wilt online zichtbaar zijn. Jij wilt je verhaal delen. Jij wil jou klant helpen met waar jij zo goed in bent. En dat is waar ik jou bij wil helpen. Helpen oim nu wel de stappen te kunnen zetten omdat jij dat wilt omdat je nu de basis kent.

  • Doordat jij de basis kent zal er minder tijdsverlies zijn, want je hoeft niet meer te zoeken en te prutsen. Nee je weet hoe het werkt.
  • Doordat jij weet wie je exact wilt helpen en wanneer ga jij de content maken die wel voor een resultaat gaat zorgen.
  • Doordat jij leert over online zichtbaarheid ga je wat liever voor jezelf zijn en ga je jezelf de tijd geven om te oefenen. Wil je testen en uitproberen. En is alles okee. Er is minder druk. 

Hierdoor ga jij meer plezier ervaren in dit hele proces.

Ik gun je dit zo ontzettend graag! Niet het wiel opnieuw uitvinden, nee grote tijdsbesparing door de eerste 3 maanden van 2023 voluit te gaan voor het jezelf aanleren van de skills die je nodig hebt om Zichtbaar Jezelf te worden in 2023.

Wil je meer weten over dit groeps traject? Bekijk dan nu even deze link.

Op naar een jaar vol zichtbaarheid.