Waarom youtube voor je bedrijf?

Veel ondernemers zijn voortdurend op zoek naar een effectief kanaal om hun onderneming onder de aandacht te brengen. Ze verkennen verschillende platforms zoals Facebook, Instagram, en LinkedIn. Maar YouTube wordt compleet vergeten.

Veel ondernemers zijn huiverig om YouTube zakelijk in te zetten, omdat ze denken dat het veel tijd en moeite kost om een succesvolle video te maken. Vroeger was dit zeker waar, maar door de technologische ontwikkelingen van smartphones is dit allang niet meer het geval. Tegenwoordig mogen tijd en moeite dan ook geen reden meer zijn om YouTube te vermijden voor jouw bedrijf.

De deur staat dus wagenwijd open voor bedrijven om hun online marketing aan te vullen met YouTube.  Sterker nog het is juist een enorm slimme zet!

Er zijn momenteel maar weinig bedrijven te vinden op YouTube, wat betekent dat er nog ontzettend veel ruimte is voor jou om zichtbaar te worden!

Wil je ervoor zorgen dat jouw bedrijf opvalt en de concurrentie voor blijft? Maak gebruik van deze geweldige mogelijkheid om jouw merk te laten groeien op het grootste videoplatform ter wereld.

YouTube is een van de grootste zoekmachines ter wereld.  Dit betekent dat de kans groot is dat een potentiële klant binnen YouTube zoekt naar video’s die gerelateerd zijn aan jouw bedrijf, product of dienst.

Als ondernemer wil en kun je hier aanwezig zijn met jouw video’s. Doe jij het immers niet, dan doet een concurrent het wel

Een ander groot voordeel is dat de content op YouTube een langere houdbaarheid heeft.

Waar een reel op Instagram na een week verdwijnt, kan een YouTube-video zelfs na jaren nog steeds viraal gaan. Je kan ervoor zorgen dat jouw YouTube-video’s niet alleen op de korte termijn, maar ook op de lange termijn impact hebben en succesvol blijven.

Verbeter je online zichtbaarheid en vergroot je bereik door je content strategisch te verspreiden op diverse social media kanalen.

Ontdek hoe je jouw content op een effectieve manier kunt hergebruiken en jouw zichtbaarheid kunt vergroten. Wij helpen  je graag om het maximale uit je YouTube materiaal te halen en het te delen met een breder publiek.

Zoals je hoort ben ik enorm positief over de grote kansen op Youtube

Twijfel je nog, of heb je behoefte aan een extra zetje om volledig overtuigd te raken?

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is zo gepland. Dan kan je al je vragen stellen en zal ik vertellen of het voor jou en jouw bedrijf een goed plan is om YouTube als marketingtool te gaan inzetten.

Mijn taken als youtube manager

$

Onderzoeken welke video’s passend zijn voor jouw kanaal en welke goed gevonden gaan worden

$

Helpen met het opzetten van een goed werkende workflow zodat je consistent kan zijn op je youtube kanaal

$

Het editen en optimaliseren van video’s zodat ze goed gevonden worden op je YouTube kanaal

$

Het toepassen van SEO in thumbnails, titel en beschrijving

$

Het maken van een passende geoptimaliseerde thumbnail

$

Het inplannen van je video’s zodat jij er geen omkijken naar hebt en je abonnees precies weten wanneer jij weer nieuwe content plaatst.

Feitelijk hoef jij alleen nog maar

de video’s op te nemen en ruw af te leveren