Zichtbaar jezelf

Zichtbaar jezelf

afbeelding van Astrid Krol. eigenaar ziezozichtbaar

Tijd voor meer fun met je online zichtbaarheid.

Het hoeft niet altijd zo serieus! Heb jij ook zin om in 2023 zichtbaar te worden, maar wil je dit in een leuke groep leren? Samen oefenen, elkaar helpen, nieuwe contacten leggen en een flinke groeispurt maken in je online zichtbaarheid?

6 maanden voluit stappen maken in je online zichtbaarheid. Niet omdat het moet, maar omdat jij dat wilt.

Jij bent klaar om Instagram nu voluit te gaan ontdekken en in te zetten voor je bedrijf.

Je wilt leren hoe jij door middel van de juiste content echt een verschil gaat maken en je klanten gaat bereiken in 2023.

Met het Zichtbaar jezelf traject ga jij jezelf en iedereen om je heen verbazen. Jij gaat  je bedrijf op de kaart zetten in 2023.

 

 

Geef jezelf een kado

De investering is echt een peanuts ten opzichte van de waarde. Geef jezelf de kennis die je nodig hebt om je doelen voor 2023 te bereiken. Schrijf je alvast in op de wachtlijst

Dit traject gaat je blij maken als……

 

Jij je online zichtbaarheid wilt professionaliseren.

Weet je nog niet waar je op moeten letten om een professionele uitstraling te creëren? Na deze 6 maanden staat er echt een personal brand die herkenbaar is voor je volgers.

jij in minder tijd meer waardevolle content wilt creeren

Content strategisch inzetten, een planning maken en een workflow ontwikkelen die bij jou past.

jij wilt leren wat je kunt posten en voor wie

Leer de basics over content marketing. Leer je ideale klant goed in kaart brengen. Leer waar je inspiratie haalt en hoe je dit vertaald in waardevolle content.

als jij alles wilt leren over instagram

Na dit traject heeft Instagram geen geheimen meer voor jou. Je  weet alle knoppen te vinden. Hierdoor kan je vol zelfvertrouwen Instagram gaan inzetten voor je bedrijf

Jij meer wilt leren over video

Video content is niet meer weg te denken in je online zichtbaarheid. Daarom is dit een onderdeel van zichbaar jezelf in 2023. We gaan aan de slag met het maken van video’s voor je stories en voor je reels.

Schrijf je nu in voor de wachtlijst en ontvang extra bonussen

Wat anderen zeggen over Ziezozichtbaar…..

Wat anderen zeggen over Ziezo-

zichtbaar…..

Door samen te werken met Astrid is er zoveel meer duidelijkheid en consistentie in mijn social media.
Ik heb een duidelijk plan.

Weet waar ik mijn focus wil én kan leggen.
Ze denkt mee, is betrokken en voelt intuïtief goed aan welke kant ik op wil.

We hebben de juiste strategie voor mij samen onderzocht en vanuit daar met al haar kennis en tips en tricks heb ik meer helderheid en ook veel meer plezier gekregen in mijn social media.

Met als uiteindelijk doel meer bereik en impact. En vooral meer en “betere” klanten aantrekken en dat is gelukt!
Dankjewel Astrid voor je betrokkenheid en natuurlijk ook voor de fijne samenwerking.

Margot Morrenhof

De eigenwijze businesscoach

Ik heb de samenwerking met Astrid als heel warm en plezierig ervaren. Sociale media komt voor mij als voedingsdeskundige en coach met een fysieke praktijk niet op prioriteit nummer 1 en merkte dat het mij weerstand gaf om ermee aan de slag te gaan.

Astrid heeft mij echt geleerd duidelijkheid en structuur aan te brengen in mijn content. Zodat het voor mij overzichtelijk is geworden. Daarbij is ze enorm creatief en heeft ze mij geïnspireerd en gemotiveerd om professionele content te maken;het werken met Canva, het bedenken van content, maken van posts of Reels, YouTube,video.Astrid heeft overal verstand van en neemt je hand mee in de wereld van Sociale media!

Marieke Lok

Holistikhealth

foto van Astrid Krol, eigenaar ziezozichtbaar. Ze houdt een kussen vast met de tekst Relax erop

Jij gaat knallen in 2023!!!

In dit traject ga je samen met anderen doormiddel van wekelijkse opdrachten en challenges werken aan verschillende facetten van het online zichtbaar zijn.

Doordat we het samen doen ontstaat er een relaxte sfeer en zorg ik voor een online ruimte om te oefenen. Elkaar van feedback voorzien en elkaar aanmoedigen is hierbij een grote pre.

Ook zal  je door het groepsverband eerder over je eigen drempels stappen, aangezien iedereen in de groep tegen ongeveer dezelfde startproblemen rond online zichtbaar worden aanlopen.

Door de stap voor stap opdrachten ga je gaandeweg er steeds meer plezier in krijgen en houden deze wekelijkse opdrachten en challenges je bij de les en actief. Bovendien zorgt het groeps proces ervoor dat je eerder bepaalde stappen gaat maken.

Tussendoor ga ik met iedereen afzonderlijk ook aan de slag. Daar is ruimte voor een specifieke blik op jouw bedrijf. Jouw wensen, vragen en onzekerheden.

Ga jij deze uitdaging aan en ga je kiezen voor meer zichtbaarheid van jou en je bedrijf?

Schrijf je nu in voor de wachtlijst en ontvang extra bonussen

wat zit er in het traject?

$

stap voor stap uitleg

$

masterclasses over content, video, Canva

$

Online samenwerkdagen

$

1:1 persoonlijke coaching

$

besloten online omgeving

Geweldig Astrid, wat heb je me blij gemaakt met je werkwijze. Met een super creatieve insteek weet je precies die templates te ontwerpen die perfect aansluiten bij mij stijl. Super blij met het resultaat. Doordat jij doet waar jij goed in bent, kan ik me concentreren op mijn vak als coach. En kan ik toch zichtbaar zijn, zonder daar zelf veel tijd aan te besteden. Aanrader!

Anke Visser

sprankel Coaching

 Ik kan Astrid absoluut aanraden. Door samen tewerken met Astrid heb ik een beter beeld gekregen van mijn ideale klant en welke content daarbij past. Ik was nog niet bekend met instagram en de tool Canva, maar nu draai ik mijn hand er niet meer voor om. Ik ben best Eigen Wijs,  je moet me echt overtuigen. Dat doet Astrid zo liefdevol 😍 als ik het niet meer zag zitten, was ze er om me een liefdevol schopje onder mijn bevallige kont te geven.

Dankjewel Astrid

Annelou

Medium, Misslou

Astrid is een echte creatieve topper!

Ze heeft prachtige Instagram templates gemaakt waardoor mijn Instagram feed veel professioneler en mooier oogt. Het is helemaal in lijn met mijn eigen huisstijl.
Ik ben heel tevreden met het eindresultaat.

Daarnaast is Astrid een heel fijn mens om mee samen te werken.

Ik zou Astrid zeker aanbevelen omdat ze heel goed aanvoelt wat creatief past en ze goed luistert naar jouw wensen.

Idelma del Mar

youtube strategist

Gisteravond een masterclass van Ziezozichtbaar mogen volgen. Wat is Astrid een topper; het enthousiasme en de drive van Astrid spatten van het scherm af! Astrid wil graag dat je een goed eindresultaat kunt neerzetten waardoor je zichtbaarder wordt. Geen vraag is dan ook te veel. Dankjewel Astrid voor je mooie masterclass!

 

Marjo Egberts

Meid interieur design

Als je op zoekt bent naar hulp bij het bedenken en maken van content, neem dan zeker even contact op met Astrid! De masterclass die ik heb gevolgd bij Astrid was heel praktisch en je kan direct zelf aan de slag met haar tips en adviezen. Astrid is heel spontaan en enthousiast en brengt dat over op de deelnemers van haar masterclass! Bedankt voor de leuke en leerzame masterclass Astrid!

 

Jozien Elgershuizen

Ademtherapeut

Astrid heeft mijn super goed geholpen bij het ontwerpen en samenstellen van mijn online magazine. Na een prettig kennismakingsgesprek, had ze een beeld van mijn ideeën en plannen en ging ze al snel aan de slag.

Binnen korte tijd werd mijn visie werkelijkheid! Geweldig om je dromen opeens tot leven te zien komen.

De beschreven stijl voerde ze perfect door en ik ben super blij met het resultaat. Astid haar hulp heeft mij enorm veel tijd en energie bespaart.

Bedankt Astrid!

Kirsten

Kom weer tot rust

Astrid ziet zoveel meer dan ik ooit in woorden had kunnen uitleggen. Zij vroeg me op een creatieve manier te laten zien wie ik ben, wie mijn klant is, wat mijn boodschap is en wat ik doe. Met die informatie wist ze een huisstijlplan te creëren die precies aansloot.

Haar meerwaarde zit in haar vermogen intuïtief aansluiting te vinden met dat wat je doet. Kleuren, lettertypen, vormen en symbolen, ze hebben allemaal een betekenis en maken het geheel niet alleen krachtig, maar ook professioneel. Met Astrid is jouw huisstijl in goede handen. Zij ontzorgt je met passie.

 

Janet

Gelukkig Groots

Voor wie is dit traject?

Dit traject is voor iedereen die serieus met online zichtbaarheid aan de slag wil.  Ben je ambitieus, sta je open om de grenzen van je comfortzone te ontdekken? Wil je online zichtbaar worden en leren hoe je dit kunt doen? Vind je het leuk om met mij en van anderen te leren? Je te laten inspireren en kan je af en toe wel wat aanmoediging gebruiken?  Houdt je van stap voor stap opdrachten en een challenge. Kijk niet meer verder dit traject gaat je heel blij maken!

Kan ik aan sluiten als ik nog maar net gestart ben met mijn bedrijf?

Ja zeker! Juist als je een starter bent is dit traject heel erg geschikt. Je gaat direct aan de slag met het zichtbaar maken van je bedrijf op Instagram. Je geeft jezelf een voorsprong op alle andere starters die niet aan dit traject mee doen. Hier ga jij de rest van het jaar 2023 en alle jaren daarna veel profijt van hebben. Je hoeft namelijk niet het wiel zelf uit te gaan vinden en dat scheelt jou heel veel tijd.

Ik heb al jaren een bedrijf maar geen ervaring met Instagram, is dit traject geschikt voor mij?

Ja ook voor jou zal dit traject een openbaring zijn van informatie die jij direct kan implemeteren binnen de online zichtbaarheid van je bedrijf. Je gaat in je zichtbaarheid op instagram grote stappen maken, omdat je weet waar je alles voor gebruiken kunt, je niet meer hoeft te zoeken of te twijfelen. Jij hoeft het wiel niet meer uit te vinden. Dat gaat je zoveel tijd schelen!

Is dit trajact alleen geschikt voor online zichtbaarheid op Instagram?

Dit traject is grotendeels gericht op Instagram. Maar de kennis die je er leert over content, video en Canva is natuurlijk ook op andere platformen in te zetten.

Wat zal ongveer de inhoud zijn van dit traject?

De ruwe inhoud van dit traject is als volgt:

  • gezamelijke kick-off en afsluiter.
  • wekelijkse opdrachten
  • meerdere challenges
  • online samenwerkdagen
  • een besloten online groep waar we oefenenen
  • persoonlijke coachings momenten
  • masterminds
  • masterclasses

 

 

Wat zijn de kosten voor dit traject?

Omdat dit een spiksplinter nieuw traject is, heb ik een speciale prijs. Voor een bedrag van €199,- per maand ga je bergen aan informatie ontvangen en alles wat je leert door praktische stappen en oefeningen direct implementeren in je bedrijf.

Dit traject is zeker meer dan het dubbele waard aan coaching alleen al.  Een echt win-win situatie wat mij betreft.

Je mag betalen per maand of in 1 keer.

 

Schrijf je nu in voor de wachtlijst en ontvang extra bonussen