Content strategie sessie

samenwerken aan knallende content die wel van je volgers klanten maakt

Van tijd stoppen in content die je nooit iets oplevert – de losse flodders- naar content speciaal gemaakt voor jouw ideale klant zodat deze content ervoor zorgt dat jij je (omzet) doelen gaat behalen. Werk samen met een content specialist. Zo wordt werken aan content waardevol en leuk!

Het is heel fijn om even met iemand die buiten je bedrijf staat na te denken over je bedrijf of aanbod, over de content die je maakt of kunt maken. Om andere invalshoeken te horen, zodat je daar zelf weer je eigen draai aan kunt geven. Als zzp’er kun je al snel in een soort tunnelvisie terecht komen en een content strategie sessie met jou haalt je daar weer even uit. Zodat je zelf ook weer voorbij die tunnel kunt zien en ontdekken wat er allemaal nog meer mogelijk is.

Erica Turmel

fotograaf, Natuurlijk Erica

Toen ik met mijn bedrijf startte, dacht ik dat ik alle petten binnen mijn bedrijf alleen we kon dragen. Ik denk dat we zo allemaal starten. Maar pas toen ik ging samen werken met specialisten begon mijn bedrijf pas echt succesvol te worden. Veel ondernemers denkent hetzelfde over online zichtbaar heid. Dat doen ze er wel “even” bij. Ze beginnen met het maken en delen van content totdat de motivatie verminderd, omdat de tijd en moeilte die ze erin stoppen hen niets of nauwelijks wat oplevert.

En deze zie ik altijd gebeuren en die is ook superlogisch. Als je beter begrijpt wat je content nodig heeft dan ga je ontdekken dat online zichtbaar zijn alleen waardevol en leuk is als je content doet waarvoor het bedoelt is. Geen losse flodders meer , maar weten waar je je tijd en energie in stopt die daadwerkelijk van je volgers klanten maakt.

glimlachende Astrid in een spontane houding op een tafel
$

Je hebt het al door, toch? Je begrijpt de kracht van online zichtbaarheid en je bent er volledig voor gegaan. Je hebt tijd gestopt in het creëren van aantrekkelijke visuals, je hebt regelmatig content gepost, misschien heb je zelfs al een professionele fotoshoot gedaan. Alle bouwstenen zijn aanwezig, maar het lijkt alsof je nog steeds vastzit. Alsof al die inspanningen nauwelijks iets opleveren. Soms vraag je je af of het de moeite waard is om door te gaan.

$

Je hebt ideeën in overvloed, maar je worstelt met de uitvoering. Welke strategie is effectief en welke tools moet je gebruiken? Het ontbreekt je aan de nodige kennis en vaardigheden om strategische content te produceren. En te midden van alle andere verplichtingen in je bedrijf, lijkt dit extra werk je enorm veel tijd te kosten. Het voelt als een verspilling van kostbare tijd.

$

Het gebrek aan zichtbaar resultaat maakt het moeilijk om door te blijven gaan en consistent content te blijven delen. Je bent gepassioneerd over wat je doet en je klanten zijn tevreden, maar het lukt je niet om content te creëren die jouw passie en kennis echt weerspiegelt.

$

Je voelt misschien een zekere mate van uitputting of het ontbreken van de motivatie die je eerder had om jezelf online te presenteren. Demotivatie, inconsistentie in het delen van content, gebrek aan ideeën of onzekerheid over hoe deze ideeën om te zetten in effectieve content. Misschien vergeet je zelfs voor wie je deze content maakt en het grotere doel dat je nastreeft.

$

Het ontbreekt je aan een duidelijke strategie en je plaatst lukraak content, zonder een gestructureerde aanpak. Je hebt behoefte aan een contentworkflow, een roadmap die je vertelt waar te beginnen en hoe dit aan te pakken. En laten we eerlijk zijn, misschien heb je nog niet de juiste tools gevonden die je hierbij kunnen ondersteunen.

Het kan echt anders. Jouw inspanningen voor online zichtbaarheid hoeven niet langer een uitputtingsslag te zijn. De sleutel tot succes ligt in een doordachte contentstrategie, afgestemd op jouw unieke situatie en doelen. Geen eindeloze uren achter de computer, geen stress en financiële druk. Het is tijd om slimmer te werken en te groeien, zonder je leven op het spel te zetten.

Wat als ik je zou vertellen dat een contentstrategie niet slechts een groot project is dat je hele bedrijf overneemt? Het is eerder een aanvulling op je bestaande strategie, afgestemd op jouw behoeften. Samen bouwen we aan een plan dat jouw passie en kennis weerspiegelt, en dat resultaten oplevert waar jij echt van droomt. Op korte én lange termijn.

De sleutel tot succes ligt in een aanpak op maat, die rekening houdt met jouw unieke situatie, bedrijf en doelen. Geen standaardoplossingen, maar een strategie die bij jou past. Een duurzame benadering van online zichtbaarheid, op jouw tempo en met de juiste ondersteuning.

Als dit klinkt als de oplossing waar je naar op zoek bent, dan ben je klaar om jouw online zichtbaarheid naar een hoger niveau te tillen. Laten we samenwerken om jouw doelen te bereiken en jouw ondernemersdroom waar te maken. Lees verder om te ontdekken hoe ik je kan helpen.

Ik heb de samenwerking met Astrid als heel warm en plezierig ervaren. Sociale media komt voor mij als voedingsdeskundige en coach met een fysieke praktijk niet op prioriteit nummer 1 en merkte dat het mij weerstand gaf om ermee aan de slag te gaan.

Astrid heeft mij echt geleerd duidelijkheid en structuur aan te brengen in mijn content.
Zodat het voor mij overzichtelijk is geworden.
Daarbij is ze enorm creatief en heeft ze mij geïnspireerd en gemotiveerd om professionele content te maken;het werken met Canva, het bedenken van content, maken van posts of Reels, YouTube,video.
Astrid heeft overal verstand van en neemt je hand mee in de wereld van Sociale media!

Marieke Lok

Mindfulness coach, Your Holistik Health

Door samen te werken met Astrid is er zoveel meer duidelijkheid en consistentie in mijn social media.
Ik heb een duidelijk plan.

Weet waar ik mijn focus wil én kan leggen.
Ze denkt mee, is betrokken en voelt intuïtief goed aan welke kant ik op wil.

We hebben de juiste strategie voor mij samen onderzocht en vanuit daar met al haar kennis en tips en tricks heb ik meer helderheid en ook veel meer plezier gekregen in mijn social media.

Met als uiteindelijk doel meer bereik en impact. En vooral meer en “betere” klanten aantrekken en dat is gelukt!
Dankjewel Astrid voor je betrokkenheid en natuurlijk ook voor de fijne samenwerking.

Margot Morrenhof

Eigenwijze business Coach

Jij bent…..

Als gedreven vrouwelijke ondernemer van 40 jaar en ouder, geboren voor het digitale tijdperk, ben je niet alleen moeder van waarschijnlijk een stel pubers, wat een geweldige fase van het leven! Je bent gepassioneerd en ambitieus, en streeft naar groei en succes in jouw onderneming

Je hebt een duidelijke visie voor de toekomst van jouw bedrijf en bent vastbesloten om deze te realiseren, stap voor stap.

Je wilt graag groeien op Instagram en zoekt naar strategieën en vaardigheden om dit effectief te kunnen doen.

Je maakt content zonder helder te hebben voor wie deze bedoeld is, waardoor je bedrijf niet zichtbaar is voor je ideale klanten.

je twijfelt soms aan je waarde en relevantie om online zichtbaar te zijn, maar je voelt een diepe wens om iets waardevols te kunnen bijdragen.

Je verlangt naar tijdwinst en resultaat in omzet en andere doelen door het toepassen van een doordachte strategie.

Je hebt geen duidelijk idee over wat je kan posten en waar en wanneer je dit moet doen, wat resulteert in content die niet echt aansluit bij je doelen.

Je wilt graag investeren in het creëren van waardevolle content en het opbouwen van een betrokken community van volgers.

Je bent bereid om te investeren in persoonlijke ontwikkeling en training om jouw vaardigheden en kennis te vergroten.

Voel je je overweldigd door alle mogelijkheden? Je bent niet alleen.

Het is nu tijd om helderheid te krijgen en concrete stappen te zetten naar meer online zichtbaarheid. Laten we samen de richting vinden die past bij jouw unieke doelen en behoeften.

Dit is wat je kan verwachten

In de contentstrategie sessie werken we in 3 fases.

de 3 fases van de contentstrategie sessies

Fase 1: Kennismaken en Analyseren

Ontdek jouw online potentieel tijdens onze eerste sessie. We maken kennis, analyseren jouw huidige online aanwezigheid en definiëren samen jouw doelen en doelgroepen.

Fase 2: Strategie Ontwikkelen

In onze tweede sessie gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een op maat gemaakte contentstrategie. We bespreken contentdoelen, identificeren kansen en stellen een strategisch plan op.

Fase 3: Implementeren en Optimaliseren

Tijdens de derde sessie gaan we dieper in op de implementatie van jouw contentstrategie. We verkennen tools, technieken en best practices om jouw content effectief te verspreiden en optimaliseren.

Praktische informatie

De contentstrategie sessies worden volledig één-op-één gegeven, wat betekent dat je persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt.

  • Duur van de sessies: Elke sessie duurt ongeveer 2 uur en wordt gehouden via Zoom, waardoor je flexibel kunt deelnemen vanuit waar je maar wilt. De sessies zijn volledig op maat afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Na elke sessie ontvang je een document met de belangrijkste punten die zijn besproken, zodat je alles kunt nalezen en gemakkelijk kunt volgen. De tijd tussen de sessies bepaal je zelf, maar meestal is dit ongeveer 3 weken om voldoende tijd te hebben om aan de slag te gaan met de geleerde strategieën.
  • Voorbereiding: Voor elke sessie ontvang je huiswerk via e-mail, zodat we beiden goed voorbereid zijn en jij het meeste uit elke sessie kunnen halen. Tussen de sessies door werk je zelfstandig aan de verbeterpunten en implementeer je de strategieën die zijn besproken tijdens de sessies.
  • Ondersteuning tussen sessies: Tussen de sessies door ben ik beschikbaar via WhatsApp voor al je vragen en ondersteuning.
  • Opname van sessies: De sessies worden opgenomen in Zoom en gedeeld, zodat je ze later kunt bekijken en opnieuw kunt beluisteren voor extra waarde en inzicht.

Extra bonus: Na de laatste sessie ontvang je een document met richtlijnen voor het optimaliseren van jouw contentstrategie, zodat je blijvend kunt groeien en verbeteren.

Wil jij jouw online zichtbaarheid vergroten op een praktische en effectieve manier? Ontvang persoonlijke begeleiding en concrete strategieën om jouw doelen te behalen. Geen lange lessen zonder duidelijke actiepunten, maar direct toepasbare tips die jou helpen groeien. Ben jij klaar om te groeien? Begin jouw reis naar succes vandaag!

Na het volgen van de Contentstrategie Sessies kun je verwachten:


$

Een gevoel van opluchting en controle over jouw online zichtbaarheid. Je weet precies hoe je jouw tijd efficiënt kunt inzetten om waardevolle content te creëren en te delen.

$

Een duidelijke focus op jouw ideale klanten en hun behoeften. Je leert hoe je content kunt maken die echt aansluit bij jouw doelgroep, waardoor je meer betrokkenheid en conversies zult zien.

$

Concrete doelen stellen voor jouw contentstrategie, met een focus op groei en resultaat. Dit stelt je in staat om jouw online aanwezigheid te laten groeien en meer impact te maken.

$

Het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid in jouw vakgebied. Door consistente en waardevolle content te delen, word je gezien als een autoriteit in jouw niche en trek je meer potentiële klanten aan.

$

Het verminderen van stress en overweldiging rondom contentcreatie. Je leert hoe je een effectieve workflow kunt opzetten en tools kunt gebruiken om het proces te stroomlijnen, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere aspecten van jouw bedrijf.

$

Een beter begrip van hoe je jouw contentstrategie kunt optimaliseren voor maximale impact. Je leert hoe je kunt analyseren wat wel en niet werkt, zodat je jouw strategie continu kunt verbeteren en aanpassen.

$

Meer betrokkenheid en interactie met jouw publiek. Door waardevolle en boeiende content te creëren, bouw je een sterke band op met jouw volgers en vergroot je de kans op conversies.

$

Een efficiëntere workflow voor contentcreatie en -beheer. Je ontdekt handige tools en technieken om jouw contentproductie te stroomlijnen en te organiseren, waardoor je tijd en energie bespaart

$

Een groter bereik en meer exposure voor jouw merk. Door een strategische aanpak van jouw contentmarketing vergroot je jouw zichtbaarheid op sociale media en andere kanalen, waardoor je een bredere doelgroep bereikt.

$

Het behalen van concrete resultaten en doelen met jouw contentmarketinginspanningen. Je ziet daadwerkelijke groei in termen van volgers, betrokkenheid, leads en omzet, waardoor je het succes van jouw strategie kunt meten en optimaliseren.

Yess , jij wil de ster van je eigen zichtbaarheid worden

Ik ben Astrid, jouw partner in het vergroten van jouw online zichtbaarheid en het maken van impact met jouw bedrijf. Met een passie voor content creatie en een creatief brein dat ideeën produceert als een fabriek producten, help ik ondernemers om hun online zichtbaarheid te vergroten en hun verhaal te vertellen op een unieke en boeiende manier.

Mijn ervaring strekt zich uit over verschillende domeinen, van het runnen van mijn eigen kapsalon tot het verzorgen van content voor diverse bedrijven. In de afgelopen jaren heb ik mijn kennis en vaardigheden verder uitgebreid, met name op het gebied van contentmarketing, video marketing en het gebruik van digitale tools zoals Canva.

Wat mij onderscheidt is mijn eindeloze creativiteit en mijn vermogen om oplossingen te bedenken die jouw merk doen opvallen in de digitale wereld. Ik geloof sterk in de kracht van storytelling en visuele content om een ​​emotionele connectie te creëren met jouw publiek en hen te inspireren tot actie.

Mijn eigen persoonlijke reis, gekenmerkt door ups en downs, heeft me geleerd hoe belangrijk het is om te blijven geloven in jezelf en je dromen. Ik ben vastbesloten om andere vrouwen, vooral van mijn leeftijd, aan te moedigen om hun eigen pad te volgen en hun volledige potentieel te bereiken.

Met meer dan 6 jaar ervaring in marketing en contentcreatie, heb ik een schat aan kennis opgedaan die ik graag met jou deel. Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van een contentstrategie die niet alleen effectief is, maar ook bij jou en jouw bedrijf past. Van het identificeren van jouw ideale klant tot het creëren van boeiende content die echt resoneert, ik sta klaar om jou te begeleiden op elke stap van jouw reis naar online zichtbaarheid.

Maar mijn betrokkenheid gaat verder dan alleen zakelijke transacties. Ik ben hier om een echte connectie met jou aan te gaan, om jouw verhaal te begrijpen en samen te werken aan jouw groei en succes. Want voor mij gaat het niet alleen om het vergroten van jouw online aanwezigheid, het gaat erom dat jij je krachtig en zelfverzekerd voelt in alles wat je doet.

Dus, als je klaar bent om de volgende stap te zetten in jouw online reis, laten we dan samen op avontuur gaan. Neem vandaag nog contact met mij op en laten we jouw dromen werkelijkheid maken!

Een trainingsdag waar jij als ondernemer gaat ontdekken hoe jij zelf te gekke content kan maken met je mobiel

Als ondernemer weet je heel goed dat in dit digitale tijdperk social media niet meer weg te denken is in onze maatschappij.  Net als dat een website een toevoeging is aan de vindbaarheid van je bedrijf is social media de manier om jezelf en je bedrijf te laten zien aan potentiele klanten.

Op de content creatie dag ga je aan de slag met het maken van de content voor op je social media.

Content is een naam voor de foto’s en video’s die post op social media.

Aan het einde van deze dag heb je content klaar liggen om direct te posten op je social media.  Dit doe je onder begeleiding van een contentspecialist en een bedrijfsfotograaf.

$

Is voor jou als je geen zin of tijd heeft om het wiel helemaal in je eentje uit te vinden. En graag praktische begeleiding wilt.

$

Is voor jou als houdt van direct zichtbare resultaten. Na deze dag heb je content die je gelijk kunt posten op je social media.

$

Deze workshop is NIET voor jou als……….

$

Is voor jou als je het leuk vindt om met andere ondernemers te connecten en van elkaar te leren.

$

Deze waardevolle trainingsdag is voor jou als je inziet dat het tijd is om je social media professioneler te gaan inzetten om je verhaal, bedrijf of product online zichtbaar te maken. En jij heel veel zin hebt om hiermee aan de slag te gaan.

Niet weten hoe en waar te beginnen

Je hebt vaak wel genoeg ideeën maar wilt is handig en welke tools kan je gebruiken?

consistent blijven

Doordat je maar wat doet en geen resultaat ziet is het lastig om door te blijven gaan en op regelmatige basis content te delen.

content strategie

Je hebt geen genoeg kennis en vaardigheden om met strategie content te gaan maken.

passende content

Je hebt zo’n grote passie voor wat je doet en je klanten zijn tevreden. Je hebt genoeg ideeën maar het lukt je niet content te bedenken en maken die ook je passie en kennis echt laten zien.

Kost teveel tijd

Naast alle andere activiteiten in je bedrijf kost deze taak je heel veel extra tijd die je eigenlijk niet hebt.

demotivatie

Je bent wat uitgeput geraakt of voelt niet meer de drive die je had om jezelf online zichtbaar te maken.

online zichtbaar zijn, dat kan jij ook!

Je bent klaar hé met het kijken naar hoe anderen het doen?

Je wilt die ideeën van jou ook met de wereld delen, je expertstatus claimen

en je potentiële klant laten zien wat je te bieden hebt.

wat leer je tijdens de content creatie dag?

hoe je met je mobiel foto materiaal kan maken

Leer hoe je met je mobiel foto’s kan maken die je kan gebruiken op je social media. Denk aan de befaamde selfie. Waar moet je opletten om nu eens echt een selfie te maken die je met trots kunt posten. Maar ook komen andere foto technieken aan bod, daarbij kan je denken aan het maken van foto’s van je werkruimte, producten en merchendace.

Toffe korte video's maken met je mobiel

Het is je vast niet ontgaan video is HOT. We kijken er met zijn allen gemiddeld elke week 6 uur naar. Video’s op social media. Ga zelf aan de slag met het maken van je eigen toffe korte video’s.  Leer nieuwe manieren om deze video’s te kunnen maken. En ontvang in een masterclass de in en outs op het gebied van shortform video content.

angsten overwinnen door te doen!

Jezelf zichtbaar maken op soacial media is leuk omaar voor velen van ons nog buiten de comfortzone. Door de doen onder begeleiding van een contentspecialist en bedrijfsfotograag, ontwikkel je skills en vaardigheden waardoor je naar huis gaat met een bak aan zelfvetrouwen waardoor je voortaan met plezier je eigen toffe content maakt voor je bedrijf en deze met trots op social media deelt.

Wacht niet langer en stap in de wereld van video content en de vele mogelijkheden

Wat krijg je precies?

praktische begeleiding

Tijdens deze waardevolle trainingsdag ga je aan de slag met opdrachten en kan je daarbij praktische begeleiding verwachten van een contentspecialist en een bedrijfsfotograaf.

Masterclass shortform video content

Een masterclass waarin je de ins en outs over reels gaat leren. Wat soorten reels zijn er allemaal? Je krijgt genoeg tips en inspiratie om zelf verder te gaan met het maken van reels.

Presentatie over bedrijfs fotografie

Presentatie over het bedrijfsfotografie. Waarom is dit zo belangrijk?

Bonus twv €149,-

Meld je nu aan en ontvang ook toegang tot een Video waarin ik je stap voor stap meeneem in de reels editor van instagram. Dit zal je op de content creatie dag een voorsprong geven bij het maken van je content.

datum 22 april 2024

Locatie: way of working

tijd: 9.30 tot 15.30 uur

koffie thee , dranken en Lunch inbegrepen

Kosten €189,- (pilotprijs)

Onder begeleiding van Astrid Krol | contentspecialist en Elise pragt | bedrijfs fotograaf.

Meer weten over Elise?