Hey leuk dat je deze qr code checkt!

 

In deze video vertel ik je nog eens wie ik ben en wat ik doe.

Leuk om je te ontmoeten!

Hey leuk dat je deze qr code checkt!

 

In deze video vertel ik je nog eens wie ik ben en wat ik doe.

Leuk om je te ontmoeten!

Hey Astrid,

Ik ben heel blij met het ontwerp en het resultaat van de visuals.

Het is precies geworden wat ik wenste. Ook je support is heel fijn en je helpt me verder te komen. Bedankt!

 

Marieke Lok

Voed je Geluk

Astrid ziet zoveel meer dan ik ooit in woorden had kunnen uitleggen. Zij vroeg me op een creatieve manier te laten zien wie ik ben, wie mijn klant is, wat mijn boodschap is en wat ik doe. Met die informatie wist ze een huisstijlplan te creëren die precies aansloot.

Haar meerwaarde zit in haar vermogen intuïtief aansluiting te vinden met dat wat je doet. Kleuren, lettertypen, vormen en symbolen, ze hebben allemaal een betekenis en maken het geheel niet alleen krachtig, maar ook professioneel. Met Astrid is jouw huisstijl in goede handen. Zij ontzorgt je met passie.

 

Janet

Gelukkig Groots

 

Astrid heeft mijn super goed geholpen bij het ontwerpen en samenstellen van mijn online magazine. Na een prettig kennismakingsgesprek, had ze een beeld van mijn ideeën en plannen en ging ze al snel aan de slag.

Binnen korte tijd werd mijn visie werkelijkheid! Geweldig om je dromen opeens tot leven te zien komen.

De beschreven stijl voerde ze perfect door en ik ben super blij met het resultaat. Astid haar hulp heeft mij enorm veel tijd en energie bespaart.

Bedankt Astrid!

Kirtsen

Kom weer tot rust

Hey Astrid,

Ik ben heel blij met het ontwerp en het resultaat van de visuals.

Het is precies geworden wat ik wenste. Ook je support is heel fijn en je helpt me verder te komen. Bedankt!

 

Marieke Lok

Voed je Geluk

Astrid ziet zoveel meer dan ik ooit in woorden had kunnen uitleggen. Zij vroeg me op een creatieve manier te laten zien wie ik ben, wie mijn klant is, wat mijn boodschap is en wat ik doe. Met die informatie wist ze een huisstijlplan te creëren die precies aansloot.

Haar meerwaarde zit in haar vermogen intuïtief aansluiting te vinden met dat wat je doet. Kleuren, lettertypen, vormen en symbolen, ze hebben allemaal een betekenis en maken het geheel niet alleen krachtig, maar ook professioneel. Met Astrid is jouw huisstijl in goede handen. Zij ontzorgt je met passie.

 

Janet

Gelukkig Groots

 

Astrid heeft mijn super goed geholpen bij het ontwerpen en samenstellen van mijn online magazine. Na een prettig kennismakingsgesprek, had ze een beeld van mijn ideeën en plannen en ging ze al snel aan de slag.

Binnen korte tijd werd mijn visie werkelijkheid! Geweldig om je dromen opeens tot leven te zien komen.

De beschreven stijl voerde ze perfect door en ik ben super blij met het resultaat. Astid haar hulp heeft mij enorm veel tijd en energie bespaart.

Bedankt Astrid!

Kirtsen

Kom weer tot rust