Voor ik jullie ga vertellen waarom een creatief VA onmisbaar is voor de groei van je bedrijf, ga ik eerst vertellen wat een creatief VA precies is en wat voor taken deze VA voor je kan gaan doen.

 

Wat is een creatief VA?

 

Inmiddels is het beroep VA een opkomend beroep waar steeds meer ondernemers wel eens van gehoord hebben. De exacte defenitie van een VA is;

 

 “Een zelfstandig professional die op virtuele basis (met name online vanuit haar/zijn eigen kantoor) andere ondernemers adviseert en ondersteunt. Zij/hij adviseert over en zorgt voor de uitvoering van specifieke of alledaagse taken en projecten en helpt bij het inrichten van systemen en tools voor terugkerende taken.”

Er zijn vele verschillende VA’s in te huren met ieder zijn of haar eigen specialiteiten. Je kunt denken aan office support of klantcontact, sales tot technische VA’s, maar dus ook creatief VA’s.

 

Een creatief VA is een persoon die je specifiek kunt inhuren voor alle creatieve aspecten van je bedrijf. Deze werkt jouw ideeën gemakkelijk uit maar is zelf enorm creatief in het bedenken van allerlei creatieve oplossingen. Hij/zij weet hiervoor altijd de juiste tools en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

 

Maar waarom is een creatief VA onmisbaar voor je bedrijf?

 

Er zijn verschillende redenen waarom je een creatief VA in zou willen huren.

Hieronder zet ik er een aantal op een rijtje.

 

  1. Doordat ik taken uit handen neem, of jouw projecten ondersteun, krijg jij weer rust en tijd om je te richten op waar jij mee bezig wilt en moet zijn. Jouw ideeën, plannen en strategie, de groei van je bedrijf, of meer tijd voor de mensen waar je van houdt.
  2. Je hebt geen personeelskosten als: sociale verzekeringen, ziektekosten, of verplichte premies. Ik heb mijn eigen apparatuur en werkplek en investeer zelf in mijn ontwikkeling door trainingen en opleidingen.
  3. Investeren in een VA levert geld op. Vergelijk je eigen uurtarief met dat van je VA en reken uit je winst! Ik verzorg de klus en jij kunt deze tijd aan iets anders besteden: jouw klanten, meer omzet. De investering verdient zich meteen terug.
  4. Als zelfstandig ondernemer weet ik wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken en dat daar ook taken bij horen, die jij liever niet doet. Voor de één een ‘last’, voor de ander haar vak. Besteed ze aan mij uit.

 

Maar dit geeft nog steeds geen antwoord op de vraag waarmee ik mijn blog ben gestart. Ik ga hier nu verder op in. Een creatief VA zorgt voor exclusiviteit, voor een consistente uitstraling, voor het vinden van je ideale klant, voor de juiste tone of voice. Hij of zij zorgt voor je onderscheidend vermogen. En dit onderscheidend vermogen is zo enorm belangrijk om je ideale klanten aan te kunnen spreken. Je ideale klant moet zich met je kunnen verbinden. Ze moeten van je gaan houden! Zodra ze van je houden gaan ze je geloven en dan heb jij geen enkele moeite meer met de verkoop van je diensten of producten.  En dit zorgt weer voor een groei in je bedrijf. De conclusie is dat een creatief VA onmisbaar is voor je bedrijf.

 

Pas als jij op je online podium  gaat staan, gaat de ideale klant zich met je kunnen verbinden.

Heb jij vragen over hoe je dit nu doet, op je online podium gaan staan? Volg mij dan op instagram en/of fb daar deel ik regelmatig leuke waardevolle content om je te motiveren inspireren en activeren.

 

Weet je nu al dat deze waardevolle content niet voldoende is en wil je “nu echt” opmerkelijk online zichtbaar worden? Stap dan nu in mijn Get Started traject en laat mij je helpen. 

 

Nu tijdelijk met een starterspakket met direct toe te passen visuals voor op je socials, speciaal voor jou omdat je nieuwsgierig bent naar een creatief VA.

 

Laat mij je op je online podium zetten!

 

Creatieve groet,

 

 Astrid Krol

 

Ziezozichtbaar.nl