Online zichtbaarheid, we kunnen er niet meer omheen. Sinds de corona crisis is wel duidelijk geworden hoe belangrijk het is dat je online je bedrijf kunt runnen. Er zijn ook heel veel ondernemers die de switch hebben kunnen maken van fysiek ondernemen naar online ondernemen. En daarmee hun bedrijf zelfs exceptioneel hebben kunnen laten groeien.

Alle reden dus om nu voor jou bedrijf ook te onderzoeken hoe zichtbaar jij bent online.

 

Om je wat redenen te geven waarom dit voor jouw bedrijf  in het hier en nu heel belangrijk is, heb ik een mooi lijstje gemaakt.

 

  1. Als ze je niet kennen kunnen ze je ook niet vinden.

 

Heel simpel, waar jij eerder je doelgroep alleen uit de directe omgeving scoorde door mond op mond reclame, is het nu heel nodig dat je jezelf online vindbaar maakt. Want ja zolang mensen niet van je bestaan afweten kunnen ze je ook niet vinden. Laat staan voor je gaan kiezen. Laat dit netwerk zich maar lekker uitbreiden.

 

  1. Interactie met je klant.

 

Met je online zichtbaar zijn heb je een hele mooie kans om een snelle laagdrempelige verbinding te leggen met je potentiële klanten. Zodra jij jezelf online zichtbaar hebt gemaakt zijn er vele mogelijkheden voor dit soort contacten. UIt dit contact haal je allerlei waardevolle informatie, die je kunt gaan inzetten voor de groei van je bedrijf.

 

  1. De mogelijkheid organisch te groeien.

 

Wie wil dat nou niet? Groeien met je bedrijf op een manier dat het relatief geen geld kost. Op allerlei kanalen kan je je met je bedrijf zichtbaar maken voor nop. De platformen zijn gratis. Het enige wat het kost is je tijd en energie om jezelf daar kenbaar te maken. Waarde te leveren en je expertstatus laten zien.

 

  1. Groter aanbod.

 

Doordat je nu zichtbaar wordt online kan je gaan denken aan een digitaal product. Dit zijn veelal cursussen gevuld met jouw kennis in een leeromgeving. Waar je qua uren niet meer tijd aan kwijt bent dan het maken en wat kleine randzaken zoals een q&a sessie of een masterclass. En ben je erg ambitieus richt je er ook nog een community voor in. Kortom je de mogelijkheid voor meerdere verdienmodellen is geboren. Hallo groei!

 

  1. De digitale wereld staat nog maar in de kinderschoenen.

 

Dit is nog maar het begin van het digitale tijdperk. Veel bedrijven zijn nog niet zichtbaar en dus liggen er veel kansen voor je bedrijf. Doe het nu en ben de eerste of een van de eersten. De concurrentie is nog niet gigantisch. Pak dit als je voordeel.

 

Dit is mijn visie over waarom het belangrijk is om juist nu online zichtbaar te worden. Wordt jij nu heel blij hiervan, maar roept het direct veel vragen op? En wil je daar hulp bij om de eerste stappen te zetten op het wereld wijde web?  Laat mij je helpen om dit op de juiste manier aan te pakken. Neem nu contact op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te ontdekken.

Kies voor opmerkelijk zichtbaar!