Online summit

Zichtbaar als 40 plusser

25  t/m 29 september

Schrijf je GRATIS in

Online summit

Zichtbaar als 40 plusser

25  t/m 29 september

Schrijf je GRATIS in

Welkom bij het Zichtbaar als 40 plusser summit!

 

Als 40 plus vrouwelijke onderneemster ben ik ontzettend blij dat je hier bent. Deze Online Summit is speciaal ontworpen voor vrouwen boven de 40 die ondernemen en zichzelf willen positioneren als expert in hun vakgebied. Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om je weg te vinden in de online wereld en ik wil je graag wat tools en inzichten geven om jouw zichtbaarheid en succes te vergroten. En bovenal mega inspireren te blijven geloven in jouw droom. Jouw verhaal. Jouw doel!

Tijdens dit evenement zul je geïnspireerd worden door 9 succesvolle ondernemers die allemaal hun eigen verhaal en inzichten delen over hoe zij hun online zichtbaarheid hebben vergroot en hun bedrijf naar een hoger niveau hebben getild.  Wil je ook meer weten over mijn online zichtbaar worden reis? Dan zit je goed want ik ga mijn verhaal met je delen.

Of je nu net begint met ondernemen of al jaren actief bent als ondernemer, het summit is speciaal voor jou als 40 plus vrouwelijk ondernemer die meer en beter online zichtbaar wil zijn.

Ik kijk er ontzettend naar uit om jou te helpen om je doelen te bereiken en ik kan niet wachten om samen met jou op deze reis te gaan. Schrijf je nu in en laat je inspireren om meer online zichtbaar te worden!

Foto van Astrid krol die speels spontaan lachend op deze foto staat

Ken je deze

9 succesvolle en zichtbare

40 plus vrouwelijke onderneemsters al?

Ken je deze

9 succesvolle en zichtbare

40 plus vrouwelijke onderneemsters al?

Idelma del Mar

Video & YouTube Strategist

Idelma Del Mar is Video & YouTube Strategist
Ze heeft ruim 15 jaar ervaring in Sales & Marketing.
Sinds 2018 helpt ze ondernemers om Video & YouTube strategisch in te zetten voor hun business.
Zij is sinds 2022 ook eigenaar van Del Mar Agency: een Video & YouTube agency.

Carla van der Leeden

Psychologe, coach en healer

Carla begeleid al 40 jaar voornamelijk vrouwen om meer bewust te worden en de stappen te zetten naar waarom ze hier zijn. Om op te ruimen wat hen niet langer dient en hun hoogste goed te gaan leven. Vanuit zachtheid en kracht. Carla is uniek in wat ze doet.

Petra iuliano

#1 Verdienmodellen Expert & Business Strateeg, auteur en TEDx-spreker

Petra helpt ondernemers met minder moeite meer winst te maken en hun bedrijf op te schalen via de inzet van slimme verdienmodellen. Ze is de auteur van 3 businessboeken, TEDx-spreker en is ondernemer sinds 2010.

 

 

Margot Morrenhof

De eigenwijze businesscoach

Margot missie is om jou te empoweren, zodat jij je eigen unieke plek vol vertrouwen gaat innemen. Leiding neemt over je leven en je business. Door bewust te worden van de invloed van je systeem kan jij patronen doorbreken. Ga jij jezelf echt uitspreken en laten zien, zo maken wij samen de wereld mooier.
Door het op je eigen wijze te doen, ga jij stralen, opvallen en klanten aantrekken die juist jouw unieke wijze nodig hebben.

elisa Schipper

Bodylove coach

Elisa Schipper is Bodylove Expert. Met haar liefdevolle, humoristische aanpak helpt ze vrouwen van hun lijf en leven houden. Nooit meer diëten en met de zweep erover, maar afvallen met liefde. Ze schreef hier haar boek: “Love Your Body – Het Oh Wauw Effect” over waar ze al honderden vrouwen mee inspireerde. Het is haar missie vrouwen thuis te laten komen bij zichzelf, met alles erop en eraan. Want pas dan: The Magic Happens!

Charida elzinga

Confidence coach & mentor voor vrouwelijke ondernemers

Charida helpt je om met een unstoppable confidence, meer fun, impact en inkomen jouw next level droombusiness te kunnen dragen. Niet vanuit wilskracht, maar vanuit feminine presence. Zodat je charismatisch aantrekkelijk wordt voor jouw droomklanten, vanuit eigenheid, verbinding, jouw persoonlijke strategie en het ownen van jouw grenzeloze grootsheid. De wereld wacht op jou.

 

Seher Melikoglu

Empowerment Fotograaf Seher

Empowerment fotograaf Seher en helpt vrouwen die het lastig vinden om zichzelf zichtbaar te maken. Ze leert hen om, vol vertrouwen, zichzelf open te durven stellen voor de camera. Hiervoor heeft ze een eigen unieke methode ontwikkeld, waardoor ze de meest verlegen vrouw kan laten stralen. Maar natuurlijk ook de vrouw die vol zelfvertrouwen in het leven staat nog een extra boost geven tijdens deze Empower sessie.

 

Merel pyhala

Scalable coach -Online Business Strateeg

Merel helpt coaches en kennisondernemers met het opschalen van hun bedrijf naar 10-30K per maand met een online programma of traject en aan automatisch marketingsysteem die het harde werk voor je doet.

Monique Jansen

Transformatie coach

Monique, zelf een oudste dochter en moeder van een oudste dochter,werkt als transformatiecoach. Ze doorbreekt samen met de ondernemende oudste dochter deze vicieuze cirkel zodat zij kunnen groeien als ondernemer én als persoon. Zodat je als ondernemende oudste dochter jouw potentieel optimaal kan benutten en écht het verschil kan maken. Samen werken we aan jouw succes!