Wat superleuk dat je mee doet aan dit summit

Wat superleuk dat je mee doet aan dit summit

Waarom zou jij een VIP kaartje kopen?

De belangrijkste reden waarom jij een VIP kaartje zou moeten kopen is omdat je je een jaar lang alle interviews zovaak kan kijken op het moment dat het jou uitkomt.

 

Maar misschien nog wel meer om GRATIS het unieke online magazine te ontvangen.

 

In het magazine die ik met heel veel enthousiasme speciaal voor jou heb samengesteld kan je meer lezen over alle sprekers van het summit en zal je meerdere artikelen vinden die jou gaan verder helpen met je online zichtbaarheid.

 

Wat het magazine extra bijzonder maakt is dat ik mijn persoonlijke verhaal vertel. Hoe ik als alleenstaande bijstandsmoeder mezelf heb opgewerkt tot online onderneemster.

Een klein stukje van mijn verhaal:

Het proces van de bijstand naar het ondernemen is een lang proces geweest, dat ruim 6 jaar heeft geduurd. De eerste jaren als bijstandsmoeder stonden in het teken van puin ruimen en weer rust en ruimte creëren. Als ondernemer is er tijd en ruimte nodig om een bedrijf te kunnen bouwen. Het is dus goed geweest dat ik tijd kreeg. Maar dit proces was frustrerend voor mij, het duurde mij te lang. Maar het was vooral leerzaam en gaf de mogelijkheid om verder te ontwikkelen.”

Wil jij verder lezen koop dan een VIP kaartje

 

 

Deze kan je nu nog aanschaffen voor een earlybird prijs van €17,-