Online zichtbaar worden is een hele klus en jij hoeft dit niet allemaal alleen te doen.

Met de onderstaand aanbod kan ik je helpen je online zichtbaarheid te verbeteren en vergroten.

Zou je ergens hulp bij willen maar staat het niet tussen mijn aanbod. Ik sta overal voor open als content specialist,Youtube manager en Canva Expert. Stuur mij gerust je vragen via astrid@ziezozichtbaar.nl of ga naar mijn instagram en stuur mij lekker laagdrempelig een DM.

 

content strategie sessie

Klaar met de losse flodders en weinig resultaat?

Klaar om een goede basis te leggen voor je content? 1 op 1 werken met mij aan je content zodat je het daarna zelf verder op kan pakken?

Lees dan op de knop hieronder er meer over

youtube voor je bedrijf

Ben je overtuigd van de kracht van video? Met een krachtige mix van content waarin Youtube centraal staat, kun je op efficiënte en langdurige wijze je online zichtbaarheid vergroten. Ik help ondernemers de kansen op Youtube volledig te benutten..

leer content maken met je mobiel!

Ga je liever live aan de slag. En op locatie?

Op 3 juni 2024 organiseer ik samen met een team van bedrijfsfotografen de  Content Creatie Dag, een trainingsdag voor ondernemers die meer willen leren over online zichtbaarheid. Vaak weet een ondernemer niet hoe je zelf makkelijk content kunt creëren met je mobiel. Het ontbreekt dan simpelweg aan kennis en vaardigheden.
Ondernemers willen graag hun business in de spotlights zetten, maar hoe??

Magazine

In dit magazine kan je mijn start als 40 plus onderneemster lezen en dat van vele andere 40 plus vrouwelijke onderneemsters. En vind je tips om met je online zichtbaarheid aan de slag te gaan.

En nog veel meer.