Super dat je aan de slag wilt met video content

De reels workshop is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de mogelijkheden van de reelseditor in instagram.

Deze hele praktische workshop gaat je helpen met de beginselen van het maken van een video. Echt stap voor stap uitgelegd , maar wel met jouw beeld materiaal zodat je na de workshop zeker 3 reels hebt die je direct kunt posten.

 

Ik werk met een wachtlijst omdat de datums die ik tot nu toe gekozen had, niet blijken te werken.

Als er 6 aanmeldingen zijn voeg ik je toe aan een whatsapp community waarin ik dmv een datumplanner met alle aanmelders de juiste datum kan prikken.

Meld je hiernaast vijblijvend aan. pas bij bekend making van de datum  stuur ik je via de mail een betaal link. Na betaling voeg ik je toe aan de huiswerkgroep zodat jij alvast met het huiswerk aan de slag kunt gaan.

 

Je zit nergens aanvast als je je aanmeld voor de wachtlijst!