Tijdens de praktische reels workshop leer je precies wat je nodig hebt om te starten met het maken van reels

Geen workshop waarbij je enkel naar een scherm kijkt, maar echt zelf aan de slag gaat met het maken van reels. 

Jij gaat ervaren dat jij ook Reels kan maken en dat het eigenlijk alleen maar leuk is om te doen. 

Tijdens de praktische reels workshop leer je precies wat je nodig hebt om te starten met het maken van reels

Geen workshop waarbij je enkel naar een scherm kijkt, maar echt zelf aan de slag gaat met het maken van reels. 

Jij gaat ervaren dat jij ook Reels kan maken en dat het eigenlijk alleen maar leuk is om te doen. 

screenshot van ideale klant type suzan. Ter promotie van de reels workshop

De reels Struggle is nu voorbij!

Je bent klaar hé met het kijken naar hoe anderen het doen?

Je wilt die ideeën van jou ook met reels de wereld in gooien en je ideale klant laten zien wat je te bieden hebt, je expertstatus claimen.

wat leer je tijdens de praktische reels

workshop?

De basics van het editen van reels in de reelseditor

Vul je skills koffer met de beginselen van het maken van een reel. Leer de echte basics kennen van het werken in de Reels editor.

t

Welke reels formats zijn passend bij jou?

Er is niet 1 soort reel. Ontdek meerdere soorten Reel formats. En leer welke formats het best passen bij jouw verhaal en bedrijf.

een reels workflow

Ik vertel je over mijn reels workflow  en laat je zien welke stappen ik zet om elke week meerdere reels te kunnen delen.

Video content is Hot en Trendy !

Video’s zijn hot en je loopt eigenlijk wel een beetje achter als je hier nog geen gebruik van maakt. Daarnaast is het doodzonde, want wat je met video content kan bereiken is groots.

Wist je dat we elke week gemiddeld 6,5 uur kijken naar video’s. Het is een gemiste kans als jouw video’s daar niet tussen staan.

Een video zegt meer dan 1000 woorden

Tijdens de praktische reels workshop leer je stap voor stap hoe je op een hele eenvoudige manier een reel kan maken gewoon in de GRATIS reels editor van instagram.

Je hebt dus enkel je telefoon nodig om te starten met reels!

Voor wie is deze praktische reels workshop?

$

Is voor jou, geboren voor het digitale tijdperk en geen zin of tijd heeft om het wiel helemaal in je eentje uit te vinden. Jij dus op een snelle praktische en leuke manier een begin wilt maken met video content.

$

Deze workshop is voor jou als je inziet dat video content een manier is om je verhaal, bedrijf of product online zichtbaar te maken. En jij heel veel zin hebt om hiermee aan de slag te gaan.

$

Deze workshop is NIET voor jou als je geen tijd wilt investeren om nieuwe dingen te leren en je niet openstaat voor nieuwe online tools om uit te proberen.

Wacht niet langer en stap in de wereld van video content en de vele mogelijkheden

Wat krijg je precies?

Live workshop van 2 uur

Tijdens de workshop laat ik verschillende soorten reels zien en vertel hier meer over. Je gaat ontdekken welke reels nu trendy zijn en welke passend zijn bij jou.

Je gaat letterlijk mee kijken op mijn telefoonscherm terwijl ik 3 reels maak in de reels editor van instagram. En als je wilt kan je met mij mee doen. Om het extra waardevol te maken ontvang je huiswerk een week voor de workshop zodat er alle ruimte is om je eigen beeldmateriaal te creëren.

Video met de uitleg van de reels editor

Ben je een echte beginner, dan helpt deze video je de eerste tijd met alle stappen tijdens het creëren van Reels. Ik neem je mee door alle knoppen in de reels editor. Van het opzoeken van passende muziek, het toevoegen van transities, een voice over of het timen van je tekst.

De reels editor heeft geen geheimen meer voor jou. Deze video kan je zo vaak bekijken als je wilt. Zo heb je een mooie guide om elke beeldmateriaal om te zetten in passende video content voor je instagram of andere social media kanalen.

document met mijn persoonlijke reels workflow

Het starten met reels kan een heel overweldigend proces zijn waarbij je wel een stappenplan kan gebruiken om jouw beeld materiaal om te zetten in video content.

Na jaren ervaring heb ik mijn eigen workflow gecreëerd die er voor zorgt dat ik wekelijks minimaal 3 reels of meer kan posten zonder dat het mijn dagen volledig opslokt.

Leer van mijn workflow en creëer ook met gemak 3 reels per week met mijnpersoonlijke workflow.

Reels omslag templates van Canva

Als bonus krijg jij Canva templates waarmee jij jouw reels een omslag kan geven. Tijdens de video van de reels editor laat ik je zien hoe je deze canva omslag template kan toevoegen. En laat ik je ook nog een manier zien in de reels editor zelf. Je ontvangt een uitleg bij deze templates hoe je dit kan gebruiken.

Starten met reels kan al voor €67,-

Eerst volgende datum is 28 maart 2024 van 10.00 tot 12.00 uur in zoom