reviews van klanten
Astrid Krol van ziezozichtbaar

Vanaf nu gaat het anders zijn!

je haat-liefde verhouding met zichtbaarheid 😉

en we gaan voor klanten bereiken

  • Je bent zoekend: Je weet niet waar je moet beginnen met je online zichtbaarheid.
  • Je voelt je overweldigd: Het kost je te veel tijd om de juiste tools en strategieën te vinden.
  • Je bent onzeker: Je ziet anderen succesvol op Instagram en voelt frustratie omdat jij die klanten nog niet bereikt.
  • Je twijfelt: Je weet dat je talent hebt, maar je mist de juiste aanpak om dit zichtbaar te maken.
  • Maar je bent ook gemotiveerd: Je wilt nu je eigen weg inslaan en jouw klanten op jouw unieke manier bereiken.

 

…..Zet je contentcreatie om in een plezierige ervaring die echt werkt! Ik help je om met gemak content te maken die je ideale klanten bereikt en je online zichtbaarheid vergroot

Content maken wordt geen vervelende klus meer. Met het Content Bubbel membership ervaar je plezier in elke stap. Je grootste doel, online zichtbaarheid, wordt realiteit. Je ziet je volgers, bereik en betrokkenheid groeien, maar het mooiste is dat klanten je gaan vinden en benaderen. Je agenda vult zich met de klanten die jij wilt, en je behaalt moeiteloos je omzetdoelen.

Je omarmt je eigen stijl van content maken. Jouw posts vallen op in de massa. Je creëert je eigen fans en zorgt dat elke post gelezen wordt. Door consistentie en verbeterde skills wordt content maken eenvoudiger en plezieriger.

Met elke post groeit je zelfvertrouwen. Content maken wordt een spel dat je met plezier speelt. Stress verdwijnt, ideeën stromen binnen, en je deelt je unieke content vol zelfvertrouwen.

Samenwerking maakt het verschil. Leden waarderen de tips en het gevoel niet alleen te werken. De praktische voorbeelden en handigheidjes maken content maken eenvoudiger en leuker.

Je leert precies wat en voor wie je kunt posten, en hoe je het meeste uit elke content haalt. Met handige tips overwint je het gevoel dat je content niet goed genoeg is. Je durft meer en ziet direct resultaten.

Foto van Astrid krol die speels spontaan lachend op deze foto staat

Content Bubbel is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring als ondernemer en mijn werk met klanten. Wat ik keer op keer merkte, was dat content maken vaak als een lastige en tijdrovende taak wordt gezien, die je liever uitstelt dan van je prioriteitenlijstje schuift. Veel vrouwelijke ondernemers wéten inmiddels wel dat regelmatig zichtbaar zijn heel belangrijk is voor de groei van hun online zichtbaarheid en dus hun bedrijf, maar missen de structuur, kennis en praktische skills om dit vol te houden.

Daarom bedacht ik de Content Bubbel:

Een warme community van ambitieuze onderneemsters waar je samen bezig bent met het bouwen aan je online zichtbaarheid. Een veilige plek om vragen te stellen feedback te ontvangen  Door middel van vaste momenten in je agenda om aan je content te werken, waardoor je het ook echt gaat doen. Deze momenten werk je aan je eigen content maar is er ook ruimte voor connecten/netwerken. Dit is ook het moment om je vragen te stellen of feedback te vragen op je ideeën.

Dit gecombineerd met het vergoten van je content creatie skills door maandelijks  mini-workshops over content creatie. Dit kan een edit tip zijn of een handige tool die je kan gebruiken.  Door op deze manier  je content creatie-skills steeds verder te verbeteren, wordt content maken niet alleen makkelijker en leuker, maar zul je ook vaker posten, wat weer leidt tot meer zichtbaarheid, meer klanten en uiteindelijk meer omzet.

 

Hoi, ik ben Astrid, en ik help vrouwelijke ondernemers zoals jij om van onzichtbaar naar onweerstaanbaar te gaan. Online zichtbaar zijn betekent meer klanten en omzet, en dat is precies waar ik jou bij help.

Met een passie voor contentcreatie sta ik naast jou, de onderneemster geboren voor het digitale tijdperk, die zichzelf online zichtbaar wil maken maar misschien wel wat kennis en praktische vaardigheden kan gebruiken. Samen maken we van contentcreatie een plezierige taak in plaats van een verplichting, zodat online zichtbaar worden voor jou een makkie wordt.

 

Wil je nog meer over mij en mijn missie weten? Neem dan een kijkje op mijn Over Astrid – pagina.

 

Ik kijk ernaar uit om je te helpen je online zichtbaarheid te vergroten!

Wat als……..

  • Je gaat van onzichtbaar naar onweerstaanbaar en geniet daar ook echt van.

  • Je kijkt uit naar het maken van content, zonder te twijfelen of het goed genoeg is om te posten.

  • Je bespaart tijd en energie, want alles wat je nodig hebt, vind je binnen handbereik in het Content Bubbel-membership.

  • Elke maand word je beter in contentcreatie door het leren van nieuwe vaardigheden.

  • Je verspreidt vol zelfvertrouwen je unieke boodschap en bouwt een loyale groep volgers op.

Voor wie is het membership

$

Opgegroeid vóór de digitale revolutie en geen tijd om alles zelf uit te zoeken? Begin snel en praktisch met content maken op een leuke manier.

$

Dit membership is voor jou als je begrijpt dat online zichtbaar zijn je kan helpen bij het vinden van klanten en je enthousiast bent om aan de slag te gaan.

$

Je voelt je alleen als online ondernemer en hebt behoefte aan een community waar je feedback kunt vragen, vragen kunt stellen en jezelf kunt zijn, met gelijkgestemde vrouwen.

$

Je wilt in korte tijd grote stappen zetten in de online zichtbaarheid van je bedrijf, maar hebt geen zin en tijd om alles zelf uit te zoeken op het gebied van contentcreatie.

daarom bedacht ik content bubbel

Een warme community van ambitieuze onderneemsters waar je samen bezig bent met het bouwen aan je online zichtbaarheid. Een veilige plek om vragen te stellen feedback te ontvangen  Doormiddel van vaste momenten in je agenda om aan je content te werken, waardoor je het ook echt gaat doen. Deze momenten werk je aan je eigen content maar is er ook ruimte voor connecten/netwerken. Dit is ook het moment om je vragen te stellen of feedback te vragen op je ideeën.

Dit gecombineerd met het vergoten van je content creatie skills door maandelijks  mini-workshops over content creatie. Dit kan een edit tip zijn of een handige tool die je kan gebruiken.  Door op deze manier  je contentcreatie-skills steeds verder te verbeteren, wordt content maken niet alleen makkelijker en leuker, maar zul je ook vaker posten, wat weer leidt tot meer zichtbaarheid, meer klanten en uiteindelijk meer omzet.

Dit aanbod is geboren uit de behoefte om ondernemers zoals jij te helpen om consistent te groeien en tegelijkertijd die waardevolle connectie met anderen op te bouwen.

Wat krijg ik allemaal in het membership?

Het membership bestaat uit het volgende;

  • 2x per maand een samenwerk moment van gemiddeld 2 uur. Je werkt aan je eigen content. Deze uren zorgen dat je maandelijks met regelmaat je content maakt en deelt.
  • 1x per maand een workshop/masterclass die je content creatie skills gaan vergroten.
  • Fb community: hier vind je de replays van de workshops maar kan je ook feedback vragen aan de community.
  • DIY opdrachten die je gaan helpen met ideale klant, positionering, contentstrategie en nog veel meer.
  • Q&A/hotseat sessies

 

Mogelijkheid om affiliate te worden.

Wanneer starten we?

Bij aanmelding kan je direct starten!

Kan ik ook een member worden als ik jonger ben dan 40?

Voel je helemaal welkom als jij voelt dat het passend is voor jou. Er valt nog zoveel te leren…

En hoe leuk is het om ook nieuwe onderneemster te leren kennen? Misschien ontstaan er toffe samenwerkingen.

Is het membership relevant voor mij als ik al wel online zichtbaar ben?

Ja natuurlijk. Er valt altijd wat te verbeteren. Je bent waarschijnlijk op zoek naar meer en beter resultaat of wilt minder tijd hoeven stoppen in je content.  Je wilt nieuwe online mogelijkheden en tools leren kennen. En ik beloof je dat je meer zelfverzekerd zal voelen op het gebied van online zichtbaarheid.   Bovendien is het ontzettend fijn om het samen te doen in plaats van alleen.

Kunnen we even bellen om mijn persoonlijk situatie te overleggen?

Ja hoor dat kan! Stuur mij een mail via astrid@ziezozichtbaar.nl of stuur mij een DM via mijn socials, dan maken we even een belafspraak en kan je mij al je vragen stellen.